Odstranění pihy laesem

A tak tedy myslíte že mi něco hrozí když jsem si nechala odstranit mateřské znaménko leaserem a stále není odstraněné celé? jak se pozná rakovinotvorná piha či znaménko, já už si jich nechala vyříznout několik a stále se nové objevují, díky moc za odpověď

Odpověď odborníka:

nehrozí Vám nic, pokud bylo znaménko řádně vyšertřeno již před tím, jde nyní jen o navrácení pigmentu, a to se stává

MUDr. Romana Nyklová Skřivánková
MUDr. Romana Nyklová Skřivánková

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá ordinace chorob kožních a pohlavních, laserové pracoviště

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: