Odstranění panenské blány

Dobrý den, mám jenom rychlý a stručný dotaz. Za dva týdny jdu na chir.zákrok odstranění panenské blány. A poté co tento zákrok podstoupím bych měla do 3-5 dnů dostat menstruaci. Je to problém, že ji dostanu takhle brzo po zákroku nebo to ničemu nevadí? Bohužel jsem jiný termín zvolit nemohla kvůli mé vytíženosti. Děkuji za odpověď :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, menstruace by vadit neměla. Případně lze termín menstruace oddálit užíváním Norethisteronu, který Vám předepíše Váš gynekolog.

MUDr. Jakub Vykouk
MUDr. Jakub Vykouk

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Soukromá gynekologická ambulance Buštěhrad

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x