Opakovaná rýma

Dobrý den,můj syn 5 let od té doby co chodí do školky je každý měsíc nachlazený časté rýmy i žluté a zelené.Doktorka vždy nasadí Pamycon.Máme taky zvetšené nosní mandle,ale nechce se mi je mu dát odstranit.Na uši nikdy netrpěl jen ty rýmy a suchý kašel.je i asi alergik,v létě má zánet spojivek na alergologii teprve půjdem.Myslíte že by bylo vhodné odstranit ty nosní mandle jestli by nebyl tak často nemocný?Nebo jestli to nemá i souvislost i s tou alergií?děkuji Jandlová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dokud není syn pořádně vyšetřen - alergologie a imunologie, neukvapujte se, na odstranění je vždycky dost času Ptejte se pediatra na nespecifické zvýšení imunity a nebo navštivte homeopata se zaměřením na děti, může vám v oblasti imunity velmi pomoci a ani nebudete potřebovat antibiotika. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: