Opar na začátku těhotenství

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o radu. Vyrazily se mi dva opary(zima) u nosu. Jsem podle poslední menstruace v 6tt+2, ale stáří plodu je tak max.3týdny. Nebude mít vliv tento opar na miminko? V lékárně mi doporučili Zinkovou mast a Bekomplex forte. Je to tak správně? Moc děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, opar na obličeji na zárodek mít vliv nebude, leda že byste onemocněla celkově, s vysokými horečkami například, pak by mohl být ovlivněn nepřímo, následky infekce. Zinek a B komplex neuškodí a může pomoci.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: