Opar rtu a kojenec

Dobrý den mám 6 měsíční miminko a udělal se mi opar četla jsem že pro novorozence je nebezpečný ale co starší miminka nepusinkuji hygienu dodržuji ale přesto mám obavy v minulosti jsem již opary měla má miminko imunitu ode mě miminko nekojim děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, i u většího kojence doporučuji v době, kdy máte opar nosit ústní roušku a dítě nelíbat. raj.

MUDr. Věra Rajchlová
MUDr. Věra Rajchlová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: MUDr. Věra Rajchlová - praktický lékař pro děti a dorost

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: