Operace kyly

Dobry den pane doktore mam na vas dotaz, s manželem se snažime o miminko 4 roky neuspešne u me je vše v pořadku u manžela zjistili varikokelu když se chtel objednat na urologii na operace tak mu řikaly že ma asi kylu na chirurgie pan doktor to přesne nevedel proto ho poslal k špecialistu na kylu, chci se zeptat dočetla jsem že po operace kylu se spermiogram zhorši je ktomu do opravdy tak? nebo se to po operace zlepši? Byla bych nerada kdy by se to jeste zhoršovalo už je to ted nic moc ma extremni oligozospermie . Muže mit kylu a taky varikokelu? A když jo jak postupovat kdyz chceme miminko ? Moc vam dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Hedvigo, přítomnost obou poruch (kýla i varikokéla) je možná. Po operaci kterékoli z poruch by se spermiogenese neměla ani zhoršit, ale ani se výrazně nezlepší. S těhotněním vám doporučuji se obrátit na centrum pro léčbu neplodnosti. S pozdravem prim MUDr Pavel Texl

prim. MUDr. Pavel Texl
prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Sanatorium Helios

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x