Operace tot

Dobrý den. Byla mě doporučena operace TOT. Mé problémy jsou hlavně při kašli, nebo při zátěži. Vystačím s vložkou ultra micro. Je operace nutná?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Aleno! Operace není nutná v žádném případě. Pokud s ní zatím nesouhlasíte, soustřeďte se na tzv. Kegelovy cviky, cvičte denně, mnohokrát, při každém močení. Posilujte svaly pánevního dna.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Evokované potenciály
Články: Evokované potenciály
Evokované potenciály (EP...
Měření cévního věku – už jste o něm slyšeli?
Články: Měření cévního věku – už jste o něm slyšeli?
Určování cévního věku je...
Zlobivý žlučník aneb Kdy je bez něj lépe
Články: Zlobivý žlučník aneb Kdy je bez něj lépe
Odstranění žlučníku nebývá...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: