Operace tot páskou

Dobrý den paní doktorko,příští týden jdu na operaci TOT páskou.Jsem po celkové hysterektomii s komplikovaným pooperačním průběhem a následným odstraněním obou vaječníků.Chtěla jsem se jen zeptat jestli operace není komlikovanější,když se mi poševní pahýl hůře hojil.Děkuji

Odpověď odborníka:

Neobáverjte TOT neprostupuje břišní stěnou , snižuje riziko poranění střev, močového měchýře, významnějšího krvácení.Je to bezpečná metoda s velmi dobrými výsledky. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: