Operace tříselné kýly

Dobrý den, 4.6. jsem podstoupila plánovaný výkon - operace tříselné kýly (UZ vyšetření 1,5cm),Hernioplastika. Propuštěna 6.6. - bez komplikací, břicho klidné, incize bez známek zánětu. Bolestivost je mírnější,ale i nadále štiplavá a to především v oblasti místa operace, tzn, pravá strana + tříslo,velký stydký pysk,část stehna a podbříšku. Všimla jsem si i mnohem větších otoků než byly v prvních pooperačních dnech. Otoky chladím ledem, dodržuju hygienu, ale přesto se stav nelepší. Je tento popisovaný stav v mém případě normální a nebo mám vyhledat lékaře? Také se chci zeptat, jestli oteklému místu neškodí ochlazování ledem (dělá mi to dobře, tolik to nepálí). Omlouvám se za nepřehlednost popisovaného problému, ale jsem zoufalá. Děkuji za brzkou odpověď, s pozdravem. Dana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Dano! Neváhejte a ukažte se lékaři, může se jednat o poruchu hojení. Na druhou stranu to nemusí být nic vážného, otok v řídkém vazivu může doprovázet zánět, kterým se operované místo hojí. Led je v pořádku.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: