Operace torticollis

Dobry den, mam trileteho syna, kteremu byla doporucena operace torticollis. Bylo nam receno, ze v prubehu operace se mu aplikuje sadrovy krunyr na kus zad vcetne casti hlavy, ktery nasledne bude mit 5 tydnu. Chci se zeptat, zda je nejaka alternativa operace, kde nasledne takovy krunyr neni potreba, pripadne se pouzije jina alernativa? Predem diky za odpoved

Odpověď odborníka:

Vážený pane Ivo, fixace límcem po chirurgické korekci torticollis se obvykle ponechává po dobu 6 týdnů od operace. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: