Opoždění ovulace

Mám dotaz. Minulý měsíc se mi opozdila mentruace z důvodu zánětu ledvin nebo braní antibiotik. Je automatické, že se opozdí i ovulace? Nejspíš ano, že? 9. den cyklu jsem měla tažný hlen, který mívám při ovulaci. Je možné, aby to byl plodný hlen takto brzy po MS? děkuji

Odpověď odborníka:

Hano, pokud se Vám posunul termín menstruace není automatické, že v dalším cyklu se Vám prodlouží první fáze cyklu a opozdí se ovulace. Nepíšete kolik dní má obvykle Váš cyklus, nicméně ovulace 9.den cyklu být může, každý cyklus je jedinečný a závisí na hladině řídích hormonů. Přeji Vám pěkný večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x