Opožděni ms po escapelle

Měla jsem sex s přítelem a praskl nám kondom, hned jsem se šla "vypláchnout" a asi do dvou hodin jsem si vzala escapelle.. Měla jsem 5 dní do ms..poslední dobou jsem se i hodně nervolala a moc, skoro vůbec nejedla.. Dnes jsem ms měla dostat a nic.. Pouze bíli až průhledný, nezapáchajcí výtok. Je opoždění ms v této situaci normální ? ..nebo je větší pravděpodobnost, že jsem těhotná?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, myslím, že jste v dané situaci udělala vše dobře. Vzala jste si pohotovostní antikoncepci, momentální měškání menstruace může být dáno právě užitím Escapelle. Nicméně nic není stoprocentní, proto si raději udělejte i těhotenský test z moče. V případě těhotenství by byl test positivní už v době očekávané menstruace.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x