Oslabená imunita a těhotenství

Dobrý den, často mívám virozy nebo záněty nosohltanu. Zhruba před 2 lety mi byla testována imunita a bylo mi sděleno, že imunita je v normě, až na imunitu, která se pojí s alergiemi. Léčím se na alergii na pyl. Nyní bychom rádi počali dítě, tak se chci zeptat, kdy je nejlepší otěhotnět - jestli v zimě, kdy je doba nemocí nebo na jaře, kdy jsou alergie a někdy i chřipkové epidemie. Nechci zbytečně ohrozit dítě. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, alergie, ani zánět y nosohltanu by neměli dítě ohrozit, proto není rozhodující, kdy dítě počnete.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: