Osteochondrosa

Chci požádat o radu.Zjistili mi osteochondrosu c4-7 a foraminostenosu c6-7 vlevo.Asi měsíc jsem měla silné bolesti v oblasti levé paže na dorsální straně při vertikalizace parestezie celé LHK do prstů.O trochu lépe jsem to snášela v leže Při posazení nebo vstávání mi bylo na omdlení.Po 10 dnech v nemocnici to trochu povolilo ale teď se mi bolesti vrátily.Ruku mám zesláblou a vypadávají mi z ní věci.Moje praktická lékařka mi řekla že bych se měla obrátit na neurochirurgii a proto vás prosím o radu .Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Určitě se na neurochirurgii obraťte. Podle zaslaných údajů je možné Vám pomoci chirurgickým výkonem. Zlvášť, když Vám ruka slábne, je vhodné přiliš neváhat a alespoň se s neurochirurgy poradit.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: