Otehotneni

Dobry den, mam posledni mesic pocit tehotenstvi. Jiz skoro pul roku uzivam pravidelne hormonalni antikoncepci. Nyni prebiram druhe platicko. Posledni dobou mam mirny tlak v prsou, belavy vytok a divny tlak v podbrisku, nekdy mam divny pocit v zaludku a unavena se citim porad.. Je mozne, ze jsem tehotna? Kdyz se u me(asi) objevily prvni priznaky, mela jsem zkouskove obdobi na VS, coz muze znamenat znamky stresu..Od te doby se peclive pozorujia napada me, ze bych mohla byt tehotna.. Dekuji

Odpověď odborníka:

Pokud užíváte pravidelně nemusíte mít obavy,antikoncepce je spolehlivá,pocity které máte může způsobovat i preparát ,který máte nasazený,mohla by být na místě i úvaha o jeho změně,stres také udělá svoje a psychika také,takže čím více se budete pozorovat tím více těhotenských příznaků na sobě objevíte Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: