Otěhotnění vs stěr z čípku

Dobrý den, snažíme se s přítelem o miminko, chodím na folikulometrii a užívám tablety na zvětšení vajíček a také utrogestan na konci cyklu. Nyní mě sestra u paní doktorky objednala na folikulometrii a zároveň na kontrolní stěr z čípku, po roce, ale protože je to 13.den cyklu, chtěla bych se zeptat, zda-li nehrozí nějaké nebezpečí, příp. kdybych otěhotněla už 12tý den a paní doktorka mě udělá stěr z čípku, neohrozí to uhnízdění vajíčka nebo něco podobného? Opravdu se bojím, aby se tím cokoli nestalo. Moc prosím o vaši odpověď. Děkuji moc

Odpověď odborníka:

Dobrý den, stěr neohrozí embryo. Buďte úplně v klidu:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: