Otěhotnět

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, že když jsem před měsícem nasadila antikoncepci (poprvé a nevzala jsem si ji hned jak jsem to dostala, ale asi po 4 dnech) a ted jsem mela mit měsíčky, ale nedostala jsem je. A ještě že jestli mohu otěhotnět v obdobi týdenní pauzy od antikoncepcí, když to ještě nemám. Stále čekám jestli to přijde nebo ne..a mám obavy. A chtěla bych se zeptat...když to beru takto ze začátku a vysadila je..tak po jake době mohu otěhotnět....Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud jste nezačala brát antikoncepci tak jak jste měla gravidita není vyloučena.Pro jistotu si udělejte gravitest, když se antikoncepce bere přesně podle návodu-to není nyní váš případ-je žena chráněna i v období týdenní pauzy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: