Ovlivnění účinku antikoncepce

Dobrý den, ještě bych se ráda zeptala ke své dříve položené otázce, co se vlastně myslí tím "těžším průjmem" jež je napsán v příbalovém letáku, že může ovlivnit účinnost HA? Průjem = časté (řidší) vyprazdňování.. Může tedy účinnost ovlivnit i jednorázová řidší stolice, která nastala po více než 2 hodinách užití HA? Děkuji předem za objasnění.

Odpověď odborníka:

Zvracení i průjem mohou ovlivnit účinek antikoncepce míra ovlivnění pochopitelně záleží na intensitě obtíží,ale rozhodně bych byl opatrný. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: