Ovlivnění antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Když přítel bere antibiotika a máme pohlavní styk bez kondomu (beru antikoncepci?) může těmi antibiotiky být něco ovlivněno? Myslím tím, zda například může jeho ejakulát obsahovat i látky z antibiotik a mě tím narušit antikoncepci?

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Nemusíte se obávat. V tomto případě Vaše antikoncepční ochrana není nijak ovlivněna.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: