Pásový opar

Dobrý den, můj syn 16 let již třikrát prodělal pásový opar nad pravým okem a jednou na nose.Při krevních testech se prokázaly protilátky na dva druhy oparu.Vždy byl nasazen Herpesin 400 a Fucidin krém.Je možná nějaká prevence?Je potřeba udělat nějaké další testy?Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. V první řadě by bylo dobré posílit protivirovou imunitu, vhodné je OScillococcinum, doporučil bych je 14 dní 1 tubu denně a pak přejít na obvyklé dávkování 1 tuba 1xtýdně. Nicméně k tomu by bylo dobré najít příslušný terénní lék, ale k tomu musíte navštívit lékaře homeopata.

MUDr. Jaroslav Čupera
MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína
Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: