Piracetam

Dobrý den paní doktorko, za necelé tři týdny mám státníce a jsem hrozně nesoustředěná a pořád unavená, což mi hodně brání v učení. V lékarně mi bylo doporučeno užívat dvě tablety 1200 Piracetamu ráno. Chci se proto zeptat, zda si myslíte,že je to vhodné a zda to má nějaké zásadní vedlejší účinky. děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, přípravek nemá zásadní vedlejší účinky a užívejte ho nejpozději v poledne, později by Vám mohl způsobit nežádoucí večerní nabuzení. Jinak doporučuji dobře si naplánovat, kdy se co budete učit, plán dodržet, dobře a kvalitně se při tom stravovat včetně pitného režimu a vkládat přestávky na provětrání.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: