Piracetam + gopten

Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o radu ohledně kombinace léků a jeslti je nějaké nebezpečí při užívání Piracetam a Goptenu ( mám slabší Arternální hypertenzi a o trochu větší tlak ) potřebuju teď hodně studovat a věci jako lecitin a ginkob. mi na soustředění nepomáhají. Bylo mi doporušeno koupit si Piracetam ,ale nejsem si jistej jeslti bych směl takovouto kombinaci používat. Žádně jiné zdravotní problémy nemám, jsem aktivní sportovec a jediné co jsem ještě bral byl výtažek z yohimbinu Děkuji moc.

Odpověď odborníka:

Kombinace Goptenu a Piracetamu nevadí, doporučuji Piracetam užívat ve vyšší dávce (např. 1200 mg 2-2-0) a raději jen po kratší dobu. Užívání léku doplňte duševním odpočinkem, vitamíny skupiny B + hořčíkem (nejlépe vše v přirozené formě: banány, ořechy, sušené ovoce, kvasnice), nezapomeňte na duševní gymnastiku (např. sudoku, křížovka), začleňte sport, relaxační pauzy atd.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Těhotenství bez pocitu těžkých nohou? Jde to!
Články: Těhotenství bez pocitu těžkých nohou? Jde to!
Těhotenství je krásný čas...
Pupík novorozence – umíte ho správně ošetřit?
Články: Pupík novorozence – umíte ho správně ošetřit?
Miminko je konečně na světě...
Endometrióza (3. díl)
Články: Endometrióza (3. díl)
Endometrióza bohužel nemůže...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: