Plastika pzv kolena

Dobrý večer, mé jméno je martin, je mi 18 let a chodím na gymnazium ve svitavach.. zacatkem minuleho roku jsem se poranil pri zapasu- diagnoza byla jasna, pretrzeny PZV, následovala athroskopie, plastika, rehabilitace.. nyní by mělo být vše v pořádku, léčba je ukončená a se svým lékařem se v dohledné době neuvidím, mám proto na Vás dotaz.. je střídání obuvi při halových sportech při tomto zranění důležité ? názory se liší, ale od mnohých odborníku jsem slyšel, že občasné střídání obuvi do haly není nevhodné ! ? Díky za odpoved, Martin

Odpověď odborníka:

Střídání obuvi je vhodné i u zcela zdravého čověka. Střídání sportovní obuvi v hale již jen v případě, kdy obuv je opotřebovaná a netvoří dostatečnou podporu nožní klenbě a nedobře fixuje vazy hlezenného kloubu.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: