Po obřízce

Dobrý den, jsem už tři dny po úplné obřízce a chtěl bych se zeptat na otoky kolem stehů viz. obrázek, který jsem Vám zaslal. Jsou tyto "modřiny a otoky" v pořádku? Nerad bych chtěl mít nějakou infekci nebo tak. 2x mažu žalud a stehy mastičkou Calcium pantothenicum a několikrát denně otírám penis chirurgickými polštářky kvůli očištění od slabého řekl bych asi mokvání nebo tak něco :) Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud to nehnisá, tak je to normální pooperační průběh

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x