Početí miminka s boreliézou partnera

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda by mělo nějaký vliv na početí miminka to, že partnerovi byla v únoru zjištěna borelióza, léčba antibiotiky, poté za 3 měsíce kontrola a zjištěno, že jsou hodnoty nižší, ale že tam borelioza stále je, teď by měla být další kontrola, ale já se chci zeptat na to kdybych nyní otěhotněla, jestli to bude mít na plod nějaký vliv. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Borelioza Vašeho partner na plod mít vliv nebude S pozdravem dr.Lidák

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: