Podezreni na syfilis

Dobry den, po 4 týdnech po chranenem pohlavnim styku se mi udelaly 2 vřídky. První zmizel za 4-5 dnu, ale druhy vřídek je stále patrny i po 9-ti dnech. Fotografie je porizena po 4 dnech od \'vzniku\'. Dekuji předem.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v těchto případech je vždy na místě navštívit lékaře, který by Vám doplnil odběry. Na základě fotografie nelze s jistotou diagnózu stanovit.

MUDr. Jaroslav Urbánek
MUDr. Jaroslav Urbánek

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: soukromá kožní ambulance, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: