Podvrknutý kotník

Dobrý den , rád bych se zeptal za jak dlouho se dá zatěžovat podvrknutý kotník ... dne 17.3 jsem špatně došlápl a podvrkl jsem si kotník , následně jsem ho ihned zastříkal chladivým přesně určeným sprejem na tyto stavy a dal do ortézy - bolest přestala druhý den u doktora zjištěno rentgenem podvrknutí a týden klidu bez došlapování noha byla zavázána do obvazu od konců prstů ke kotníku . 25.3 kontrola a můj dotaz zní , zda mi nohu dají do sádry , i přesto že jim povím, že už na to bezpečně došlapuji ( fran.berle mi byly poskytnuty , ale jejich účinnost jsem využil tak 3 dny, potom mi přišlo mi spíše na nohu vadily) v neděli 29.3 mám zápas , mohu s ortézou nastoupit ? díky za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, myslím, že sádru nedostanete. Ortéza je dostatečná léčba. S tím zápasem nevím. Mým pacientům doporučuji minimálně 3 týdny bez sportů a větší zátěže. Ale samozřejmě záleží především na Vás a na Vašem aktuálním stavu.

MUDr. Vladimír Němec
MUDr. Vladimír Němec

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: ASKLEPION s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x