Pohyby plodu

Dobrý den, jsem v 26 tt. a již druhý den plod snížil aktivitu. Předtím kopal pravidelně každý večer před mím spaním a ráno při probuzení a během dne se mi až vypoulilo bříško při kopání. Včera od odpoledne jsem cítila pouze tlak jako by se opíral o stěnu či se překuloval ale žádné kopance a večer vůbec žádná aktivita nenastala jak jsem již zvyklá. Dnes tedy párkrát kopnul, ale méně než dříve??? Je to normální??? Mám to oznámit lékařce???

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Evo! Plod se může chovat různě. Dokud se stále pohybuje, není důvod k panice.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x