Pohyby v břichu

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat...mám 12 měsíců po císařském řezu a dnes jsem zaznamenala u pupíku pohyby nahoru dolu trochu do boku...je to normalni???jsou to ty organy?porad mi bricho nesplasklo. Nebo to muže byt dalsí miminko? a kdyby bylo vadilo by to rok po cisařském řezu?Děkuji Barbora

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Rok po císařském řezu klidně můžete plánovat další těhotenství. Jizva na děloze by již měla být zahojena. Pohyby , které pozorujete mohou být v důsledku přetrvávajícího oslabení svaloviny břišní stěny po těhotenství a zřejmě se jedná o pohyby střev.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: