Polygynax a kojení - doplnění

Dobrý den, velice děkuji za rychlou odpověď na můj dotaz týkající se kojení a užívání Polygynaxu. Ještě bych se tedy ráda zeptala, za jak dlouho po užití poslední tablety (užila jsem dvě) mohu opět bezpečně pokračovat v kojení? Postačuje pauza cca 48 hodin? Nebo do kdy je lék bezpečně z těla pryč? Předem moc děkuji Lenka

Odpověď odborníka:

Myslím, že 48 hodin bude naprosto dostačující, hlavně zachovejte klid nestalo se nic strašného. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: