Porod

Přejí pěkný dobrý den, měla bych jeden dotaz . jedna se o porod na který se připravují jedna se o tohle svoje první ditě jsem porodila císařským řezem z důvodu oční vady a to odchlipnutí sitnice ted jsem po 5 letech opět těhotna byla jsem odeslana na oční vyšetření z důvodu porodu zda bude zase císařem nebo ne vzhledem k oční vadě jenom že při vyšetření mi pani doktorka zdělila že cisař není nutní že žadna sitnice se mi neodchlipuje přesto mě poslala na ultrazvuk oči ten taky nic neprokazal tak že mi řekla že mužu rodit normalně jenom že ja mam obavy a strach s toho že bych po porodu mohla oslepnout bylo mi to zděleno u prvního těhotenství je možne že u prvního těhotenství to bylo odchlipnute a ted už ne nevím co mam dělat zda jit ještě k jinemu lekaří a nebo trvat na cisaří mužete mi prosím poradít moc děkují Známská

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte v anamnéze odchlípnutí sítnice, doporučoval bych spíše císařský řez. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x