Pozdější braní antikoncepce

  • Dotaz od: Elišáček
  • Publikováno: 13.8.2015
  • uLékaře.cz

Dobrý den paní doktorko, chtěla jsem se zeptat, zda se něco stane, když jsem začala brát nové platíčko antikoncepce (Bonadea) o čtyři dny déle, než jsem měla?

Odpověď odborníka:

dobrý den, nespoléhejte na antikoncepční účinek alespoň do poloviny cyklu, můžete špinit déle než je menstruace.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: