Prasečí chřipka

Dobrý den,chtěla jsem se zepta na očkování proti prasečí chřipce v těhotenství. Slyšela jsem, že se budou očkovat ženy od ukončeného 3 měsíce. Jsem ve 22 týdnu. Myslíte, že by očkování mohlo ublížit miminku?? Mám strac,h že chřipku chytnu a nadruhou stranu mám strach, že bych očkováním dítěti ublížila. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v současné době zatím není na trhu dostupná stoprocentně účinná očkovací látka. Očkování bych proto doporučoval konzultovat s ošetřujícím gynekologem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: