Prášky modafen

Dobrý den, mám na vás otázku ohledně prášků Modafen. Včera mě bolela hlava, a tak jsem si na to vzal Modafen. Další den to nebylo o nic lepší, a tak jsem si chtěl vzít další, ale všiml jsem si, že jsou prášky skoro 2 měsíce prošlé. Je tu nějaké riziko (vzal jsem si jen jeden prošlý prášek) a pokud ano, co mám dělat?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste neměl žádnou neobvyklou reakci po požití léku, neobávejte se. Příště ale, prosím, budte opatrnější a raděj expiraci léku vždy kontrolujte. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: