Pravdepodobnost nakazy pohlavni chorobou

Se svou pritelkyni mame 8 mesicu, velmi aktivni, sexualne nechraneny vztah, Oba jsme si byli verny. Nyni si nechala provezt testy na vsechny pohlavni choroby vcetne HIV. Ona je zcela v poradku! Je nutne abych si testy provedl take? Je mozne ze, by mela po dobu 8 mesicu,, aktivniho silne nechraneneho sexu proste stesti?

Odpověď odborníka:

Pravděpodobné je, že pokud za 8 měsíců vaše partnerka žádnou pohlavní chorobu "nechytila", pak budete také zdráv.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Když tuhne krev v žilách aneb Jak vzniká trombóza
Články: Když tuhne krev v žilách aneb Jak vzniká trombóza
O spojitosti mezi hlubokou...
Tuberkulinový test
Články: Tuberkulinový test
Tuberkulinový test je...
Oči upozorní na potíže se srdcem i žloutenku
Články: Oči upozorní na potíže se srdcem i žloutenku
Jsou oči skutečně oknem do...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Crohnova choroba, nebo endometrióza? Příznaky (ne)musí napovědět vždy
Slezina
Články: Slezina
Slezina je orgánem s mnoha...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: