Pravděpodobnost otěhotnění

Dobrý den, potřebovala bych zjistit jaké je šance že mohu otěhotnět. Teď přecházím z antikoncepce Trinovum na Artizii, jenže mě ani nenapadlo podívat se na příbalový leták, a automaticky jsem začala užívat nový přípravek v pondělí po týdenní pauze, kdy se dostavila menstruace. Problém nastává, že poslední den pauzy, což byla neděle jsem měla nechráněný styk... A první nový prášek jsem užila až následující den což je dnes pondělí. Ještě jedna otázka je a to, jak dlouho musím ještě počkat než začne nová antikoncepce působit ? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

. Můžete začít užívat tablety i později, ale nejdéle následující den po intervalu bez užívání Vaší předchozí pilulky (nebo po využívání poslední inaktivní tablety Vaší předchozí pilulky). Jste tedy chráněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x