Přechod z diane35 na belaru

Dobrý den, v nedávné době mi pan doktor na moji žádost napsal jinou HA, konkrétně Belaru. Teď beru poslední platíčko Diane35 a do konce mi zbývá pár dní. Problém je, že bych zrovna potřebovala posunout menstruaci, tudíž brát antikoncepci bez týdenního vynechání. Další platíčko té Diane už ale nemám, jenom svou první krabičku Belary. Pan doktor mi tohle navázání "ze dne na den" příliš nedoporučil, že mohu špinit. To by mi však nevadilo, čeká mě významná událost a tak bych se ráda obešla hlavně bez bolestí a s ucházející pletí. Myslíte, že by to mohlo s sebou nést nějaké zdravotní následky? Nebo že by se mi pleť právě tím náhlým přechodem zhoršila? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevidím v tom žádný problém, abyste navázala platíčko Belary bez pauzy na Diane35. Špinit sice můžete, ale nic horšího se nestane.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Tsh nula Vím, že dotazů ohledně výsledků krve je na stránkách hodně. Hraniční...
  • Svědění v konečníku Nikomu sem to zatím neříkal, ale svědí mě v konečníku a ve...
  • Glioza Sdělte mi, prosím, co je to glioza, její příčinu a prognózu. Děkuji.
  • Gastroskopie Chtěl jsem se zeptat na vyšetření žalutku,v tel.jsem viděl pořed...
  • Zánět šlach Pane dokotre, již 14 dní mi bolí šlachy na pravé ruce. Dostala...
  • Zánět vaječníků a ledvin Při návštěvě gynekoložky jsem zjistila, že mám zánět...
 
Naposledy čtené: