Předávkování antibiotiky

Dobrý den, můj syn (2měsíce, 5kg) má zarudlý pupík a tak pediatr nám na to dal antibiotikum AMOKSIKLAV. Omylem se mi stalo, že první dávku jsem nechtěně zvýšila. Měl dostat 1.5ml a já mu dala 2.5 ml. Zatím nepozoruji žádné změny, ale i přesto mám obavu. Prosím o odpověď, zda mu jedna zvýšená dávka neublíží.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, neobávejte se, jednorázově vyšší dávka není nijak nebezpečná. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: