Předkožka

Když mám penis v klidovém stavu, lze předkožka bez problémů přetáhnout. Když mám penis stopořený, tak se mi přetáhne tak do poloviny žaludu, a už škrtí, myslím že dál by to nešlo. Už takhle mám předkožku velmi často natrhlou, je to nepříjemné, a velice to svědí. Myslím, že mám i zkrácenou uzdičku, ale není to tak hrozné. Chci se zeptat, zda by stačila pouze částečná obřízka. Radši bych zákrok podstoupil s celkovým uspáním, nebo zda je možné i něco jiného. Je mi 16, musím informovat zákonné zástupce? Mohu na urologii kamkoliv? Počítá se můj případ jako zúžená předkožka, nebo ne? Bude to tedy zákrok bezplatný? Bude mi to nepříjemné, když do teď jsem měl předkožku neustále přes žalud, a shrnoval jsem ji pouze při hygieně? Děkuji moc za odpovědi.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, částečná obřízka by nemusela vyřešit Vaše potíže - doporučuji úplnou. Z této indikace se výkon neplatí pacientem. Je potřeba souhlas rodičů. Většinou se provádí v narkóze

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: