Předkožka

dobrý den chtel bych se zeptat když je penis v normálním stavu jde predkožka pretáhnout tak jak má být ale když je Při erekci mi jde jen ztěží úplně přetahnout předkožka a při dotyku na žalud cítím silnou pichlavou bolest. ovlivnovalo by to nějak sex a co popřípade udělat aby to bylo OK dekuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Hezký den, obtíže při stažení předkožky při erekci může být při sexu nepříjemné. Pokud zažíváte nepříjemné pocity při masturbaci, dá se očekávat, že bude nepříjemný i sex. Proto by bylo dobré navštívit urologa, který Vás vyšetří - pokud bude potřeba, je řešením jednoduché uvolnění předkožky (krátký zákrok, který bývá prováděn ambulantně).

MUDr. Hana Králová
MUDr. Hana Králová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Klinik Kösching

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x