Předkožka

Dobrý den. Při erekci mi jde přetáhnout předkožka cca do jedné čtvrtiny žaludu. Má to nějaký vliv při sexu? Četl jsem diskuze, že se dá souložit i tak. V diskusi jsem déle četl, že se tento problém dá řešit jednoduchým zákrokem, o jaký zákrok se jedná? Jaký je další postup léčby? Jedná se o obřízku nebo o jiný zákrok? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při sexu to ve většině případů vůbec nevadí. Zákrokem může být obřízka, částečná obřízka nebo frenulotomie. Závisí na konkrétním případu a na přístupu pacienta

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: