Předkožka

Je mi 18 let a chci se zeptat zda je normální že mám takto "přichycenou" předkožku k penisu? A pokud ne je nutné to řešit chirurgicky? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud Vám uzdička nebude dělat problémy při pohlavním styku, tak není zákrok nutný

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Co prozradí jaterní testy?
Články: Co prozradí jaterní testy?
Prokázat hepatitidu je...
Léčba potravinové alergie? Dieta!
Články: Léčba potravinové alergie? Dieta!
Potravinovou alergií trpí...
Pyelonefritida
Články: Pyelonefritida
Pyelonefritida je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: