Přibírá se po antihitaminikách ?

Chtěl bych vědět, jestli se přibírá po lécích na alergii, proti pylu a roztočím atp... (myslím v tbl. a sol - solutiones, tabuletae, tbl obductae atp...)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, někdy mohou antihistaminika způsobit nárůst hmotnosti. Tento vedlejší účinek se však objevuje výjimečně.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
 Hormonální antikoncepce: opravdu hrozí rakovina?
Články: Hormonální antikoncepce: opravdu hrozí rakovina?
Jako u všech léků, také u...
Bolestivý sexuální styk u ženy? Odpovědí je lubrikant
Články: Bolestivý sexuální styk u ženy? Odpovědí je lubrikant
Stále častěji se v naší...
Když moře léčí rány
Články: Když moře léčí rány
Již staří Egypťané...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Konec boomu elektronických cigaret?
Články: Konec boomu elektronických cigaret?
E-cigarety se staly v...
Objevili jste podivnou vyrážku? Může jít o kožní lymfom!
Články: Objevili jste podivnou vyrážku? Může jít o kožní lymfom!
Každý znepokojivý útvar či...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x