Oční vada - náušnice

Dobrý den, ráda bych věděla, zda propíchnutí uší (pro náušnice) může zhoršit, způsobit či jinak ovlivnit oční vadu? Dcera šilhá (začala až 3 měsíce po propíchnutí uší). Díky.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, podle alternativních medicín by to možné bylo, klasická medicína to ovšem vylučuje. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: