Příznaky syfilis

Dobrý den, měl jsem dvakrát nechráněný orální styk. Jednou před zhruba čtyřmi měsíci a druhý před měsícem. Objevil se mi nebolestivý útvar - není vystouplí, ani tvrdý. Nevím jestli se nemůže jednat o syfilis. Ke kožnímu lékaři jsem objednaný až za měsíc.

Odpověď odborníka:

Teoreticky by o projev prvního stadia syfilis jít mohlo, rozhodně navštivte kožního lékaře dříve - toto je akutní problém, takže se domnívám, že ani objednávání není nutné.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: