Propicyl a kojení

Ráda bych vás poprosila o radu,mám ročního synka,kterého kojím(umělou výživu odmítá) a před týdem mi byla zjištěna zvýšená funkce štítné žlázy,dostala jsem propycil50 3xdenně 2 tablety,mohu kojit stále dál nebo ho mám radši odstavit.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Tento lék může částečně procházet do mateřského mléka, za relat. bezpečné se považují dávky do 200 mg Propycilu denně... U Vás bych tedy spíše doporučovala syna v tomto věku odstavit.
Mějte se hezky.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x