Protilátky

dobrý den, mám zvýšené jaterní testy a tak mi lékařka udělala testy n infekce řekla mi, že mám pozitivní paměťové protilátky proti EBviru a citomegaloviru. Jsem tedy nemocná těmito infekcemi? Co mám dělat?

Odpověď odborníka:

Příčina zvýšených jaterních testů bude zapříčiněna jinou příčinou než infekcí cytomegalovirem nebo EB virem, protože máte pozitivní pouze paměťové protilátky - znamená to tedy, že jste infekci v minulosti prodělala, ale již není aktivní. Držte jaterní dietu, vyhýbejte se alkoholu a nechte se vyšetřit ve specializované jaterní poradně.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: