Průjem

Dobrý den, v pátek 12.11. jsem si měla vzít pilulku Minervy, kterou zpravidla užívám v 20 až 21 hodin. Vzala jsem si ji v noci 13.11. v 1 hodinu, tudíž bylo to po nějakým 4-5 hodinách oproti normálu. V noci v 5:15 jsem bohužel měla průjem, pilulku jsem nahradila ale asi po 10 minutách se vyskytl průjem znovu, zase jsem pilulku nahradila. Ptám se tedy, jsem chráněná? Nemusím se bát? Páteční pilulka byla 5. pilulka z plata. Děkuju

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vynechání jedné pilulky z plata zvyšuje pravděpodobnost otěhotnění při nechráněném sexu pouze v mizivém procentu. Budte klidná. Můžete si pro klid v duši udělat těhotenský test, koupíte v lékárně. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: