Průjem

dobrý den pane doktore,za posledních 10let jsem stále ve stresu a pokaždém stresu se dostavil průjem,ale přešel.rok a půl má průjej stále-ne celí den,chodím pravidelně ráno na velkou stranu jednou-dvakrát posobě a pak zase až ráno,v případě stresu víckrát za den,léky-Imodium zaberou tak na 3dny a zase od znova,moje pani doktorka mi říkala pokud nehubnu a neni krev ve stolici,a průjem má ze stresu žádné léky nezaberou,loni jsem hydrokolonii,co myslíte pana doktore měla bych podstoupit KOLONOSKOPII?děkuji za vyjádření-je mi 58,5roku..

Odpověď odborníka:

Paní Kotasová, kolonoskopii Vám doporučuji, může vyloučit řadu závažných onemocnění, které průjem mohou způsobovat. V případě, že koloskopické vyšetření nic neodhalí Vám vřele doporučuji konsultovat psychologa/psychoterapeuta. Střevo skutečně citlivě reaguje na stres a je-li stres Vaším problémem, léky Vám skutečně nepomohou.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: