Průjem

  • Dotaz od: Jana Michalkova
  • Publikováno: 1.8.2016
  • uLékaře.cz

Mam problem jsem v 31 tydnu lecim se s trombopenie.mam prednison 20mg rano 1 tab k tomu helicid a maltofer .a uz treti den mam silny prujem s krecemi a je v uz ve stolici krev a tak nevim co dal s leky.dekuji

Odpověď odborníka:

Zcela jistě nepřerušujte léčbu prednisonem.Maltofer můžete 1-2 dny v případě potřeby vynechat.Upravte si dietu-výluka cukru a tuků-vezměte např.Smectu.Pokud se stav neupraví ,zejména krev ve stolici,pak navštivte lékaře.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: